Eén platform, onbegrensde connectie

Transparant
en géén gedoe

Of je nu een multinational bent of een kleine lokale onderneming, je verdient de allerbeste tools en diensten. Bij ons is iedere klant premium en daarom bieden we iedereen dezelfde prijs.

Hop into the future

Alles-in-één

We hebben een alles-in-één pakket dat al je favoriete communicatiekanalen onder één dak brengt. We hebben één tarief voor elke gebruiker. De prijs is 15,95 excl. btw per gebruiker per maand.

'Wat' is een gebruiker?

Bij Rabbit definiëren we een gebruiker als elke collega binnen jouw organisatie die inlogt op ons systeem. Dit kan een klantenservicemedewerker zijn die vragen van klanten beantwoordt, een manager die de communicatie overziet, of zelfs een technisch personeelslid dat de functionaliteit van de software controleert. Elk van deze personen zou als een aparte gebruiker worden gerekend voor de berekening van de kosten.

Add-ons

Maak het jezelf nóg makkelijker

Koop een add-on en maak het nog makkelijker voor jezelf.

Wil je meer weten?

Op maat gemaakt

Rabbit biedt zowel publieke als private add-ons (ook wel uitbreidingen of plug-ins genoemd) om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Public add-ons voor iedereen

Onze publieke add-ons verbeteren voegen extra functionaliteit toe en zijn beschikbaar voor al onze klanten.

Private add-ons ook voor iedereen, maar dan anders

Voor unieke vereisten bieden we ook private add-ons die op maat gemaakt zijn voor jouw zakelijke wensen. Ongeacht de grootte of het type van uw organisatie.

Add-On prijzen

De prijzen van onze publieke en private add-ons variëren afhankelijk van de functionaliteiten die ze bieden. Benieuwd? Neem contact met ons op.

Jij bent uniek!

Rabbit begrijpt dat elke organisatie uniek is, met haar eigen specifieke behoeften en uitdagingen. Ons deskundige team staat klaar om met jou in gesprek te gaan, je wensen en behoeften te begrijpen en een offerte op te stellen die volledig aansluit bij jouw organisatie.

Concentreer je op wat écht belangrijk is

Eén van de unieke functies die Rabbit Messenger aanbiedt, is de mogelijkheid om marketing- en notificatieberichten via WhatsApp te verzenden. Houd er echter rekening mee dat META, het moederbedrijf van WhatsApp, kosten in rekening brengt voor deze service. Maak je geen zorgen, wij nemen deze kosten voor onze rekening en berekenen deze maandelijks door. Deze aanpak maakt het gemakkelijker voor jou om je te concentreren op wat echt belangrijk is, terwijl wij ons focussen op het voldoen aan de eisen van META. Wil je het zelf beheren, geen probleem.