Volg ons en blijf op de hoogte

Rabbit op maat voor jouw e-commerce

Verbeter je klantenservice,
verhoog de conversie

Het is live-chat, maar dan meer, het zijn jouw supportmedewerkers, maar dan efficiënter en het is Whatsapp Business, maar dan écht.

Rabbit is dé oplossing om je klantenservice te verbeteren, je omzet te verhogen en je administratie efficiënter te maken.

Wil jij ook starten? Geen probleem:

Probeer 30 dagen gratis

Klantenservice met een duimpje omhoog

Als webshopeigenaar weet je dat klantenservice cruciaal is. Stel je een webshop voor waar klanten met een glimlach winkelen, in de wetenschap dat al hun vragen direct en efficiënt worden beantwoord. Rabbit is daarin jouw oplossing, voor een klantenservice die de verwachtingen keer op keer overtreft.

Denk aan een tevreden klant, die na vlekkeloos contact met het supportteam niet alleen herhaalaankopen doet, maar ook enthousiast aan anderen vertelt over de uitstekende service!

WhatsApp Business: Maar dan echt

Profiteer van onze onmisbare functionaliteiten

WhatsApp integratie

Maak gemakkelijk verbinding met WhatsApp om in contact te komen met klanten via hun favoriete app. Laagdrempelig contact gegarandeerd.

sms Live-chat

Real-time chatondersteuning op jouw website, waardoor je bezoekers direct kunt assisteren. Terwijl klanten op jouw webshop blijven.

control_point_duplicate Multichannel ondersteuning

Beheer WhatsApp- en Live Chat-gesprekken vanuit één dashboard waar alle collega’s in samenwerken. Maak gebruik van interne notities zonder dat de klant het doorheeft.

face_retouching_natural CRM-integratie

Makkelijk inspelen op behoeftes van de klant. Sla klantgegevens, chatgeschiedenis en interacties op om je service te personaliseren.

auto_fix_high Geautomatiseerde reacties

Boost jullie efficiëntie! Maak aangepaste snelle antwoorden om veelgestelde vragen af te handelen en automatiseer routinetaken.

Ervaar de voordelen van geïntegreerde communicatie en teamwork vandaag nog.
De kracht van Rabbit ontdekken
Waarom e-commerce bedrijven voor Rabbit kiezen
Rabbit Messenger heeft ons geholpen om onze verkoop- en ondersteuningskanalen effectief te scheiden. Met de mogelijkheid om speciale verkoop- en ondersteuningskanalen binnen het platform te creëren, kunnen we onze klanten een gepersonaliseerde benadering bieden. We hebben een aanzienlijke verbetering gezien in onze verkoopconversies en de tevredenheid van onze klanten. Rabbit heeft onze bedrijfsresultaten echt verbeterd.
15:42
Het Buitenatelier
Deze klanten gingen jou voor...
Als jouw webshop zich richt op hoogwaardige producten met uitgebreide opties, weet je hoe belangrijk het is om de klanttevredenheid hoog te houden.

Eén platform, onbegrensde mogelijkheden

Rabbit onboarding

Laat dat maar aan ons over. Wij zorgen voor de volledige startklare installatie. Van accountinstellingen en sjablonen tot welkomstberichten en hèt online platform waar al je berichten samenkomen.

Jouw zorgen zijn onze verantwoordelijkheid, zodat jij je kunt richten op waar je het beste in bent: jouw bedrijf laten groeien.

Dus, hop into the future met Rabbit Messenger!

Wil jij ook starten? Geen probleem:

Probeer 30 dagen gratis