Volg ons en blijf op de hoogte

Modern gastvrij met Rabbit

Verbeter je klantbeleving
& gastvrijheid

Of je nu een boetiekhotel runt of een keten van restaurants, bied je gasten een eersteklas ervaring met Rabbit.

Heb je te maken met een hoog volume aan reserveringen, speciale verzoeken of klachten? Rabbit kan je helpen om deze moeiteloos te beheren.

Wil jij ook starten? Geen probleem:

Probeer 30 dagen gratis

Kan ik mijn reservering wijzigen? Mijn vrouw is zwanger?

In de horeca is communicatie de sleutel tot een soepele bedrijfsvoering. Of het nu gaat om het beheren van reserveringen, het omgaan met speciale verzoeken, of het tijdig reageren op klachten - Rabbit maakt het makkelijker dan ooit. Bevestig je reservering automatisch via WhatsApp, maar neem het gesprek direct over wanneer het spannend wordt.

Roomservice please!
Geen probleem meneer.

Het gebruik van Rabbit maakt roomservice aanvragen gestroomlijnder en gebruiksvriendelijker dan ooit. Stel, een gast hoeft enkel een bericht naar het hotel te sturen via WhatsApp: "Roomservice, graag! Kunnen jullie een Caesar salade en een fles rode wijn naar mijn kamer brengen?" Rabbit ontvangt het verzoek en zorgt dat dit automatisch op de juiste plek terechtkomt.

Waarom hotels & restaurants voor Rabbit Messenger kiezen
Wij versturen via Rabbit Messenger statusupdates naar onze klanten. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de status van hun bestelling. Vertrekt onze bezorger met een bestelling? Dan ontvangt de klant een WhatsApp bericht dat hij/zij de borden en het bestek vast klaar kan zetten, want het eten komt er aan! One bag, one delivery!
15:42
5Kitchens.nl

"Bedankt voor uw bezoek,
hoe was uw ervaring?"

Geen mail… maar een appje om de gast voor hun tijd en moeite te bedanken. Doordat je direct in contact bent kun je eventuele negatieve ervaringen direct oppakken.

Daarna nog even een kortingscode: “RABBIT10. We kijken ernaar uit om u weer te zien."

Oh ja, en nu mag die review wel naar een openbaar platform natuurlijk!

"Mis ons speciale evenement niet, we hebben nog enkele kaarten beschikbaar!"

Je hebt een speciaal evenement georganiseerd, maar er zijn nog niet voldoende tickets verkocht. Met Rabbit Messenger hoef je je geen zorgen meer te maken. Je kunt in één keer een bericht versturen naar honderden gasten en hen op de hoogte brengen van de beschikbaarheid van de tickets.

"Mis ons culinaire evenement niet! We hebben nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Reserveer nu en geniet van een onvergetelijke avond vol gastronomische verrassingen!" kan rechtstreeks naar de WhatsApp inbox van je gasten worden gestuurd. Direct reserveren via Rabbit en klaar is Kees Konijn.

"Het is druk in de zaak, laten we overgaan op appen!"

Met onze innovatieve Call2Chat plugin, hebben klanten nu de mogelijkheid om te switchen van telefonisch contact naar communicatie via WhatsApp.

Wanneer de zaak te druk wordt, kan deze slimme functie worden ingeschakeld. De klant wordt met 1 druk op de knop overgeschakeld naar WhatsApp, waardoor jij je couverts kan helpen zonder de kwaliteit van dienstverlening op te offeren.

"Mijn hotelkamer is vies."
"Geen probleem, meneer. Ga lekker de stad in, wij zorgen ervoor."

Een vervelend probleem snel en efficiënt oplossen kan het verschil maken in klanttevredenheid. Een gast stuurt "Mijn hotelkamer is vies." Rabbit Messenger stelt je in staat om direct te reageren: "Het spijt ons te horen dat uw kamer niet aan onze normale standaard voldoet. We gaan dit meteen oppakken. Voel je vrij om de stad in te gaan en in de tussentijd maken wij uw kamer schoon."

Om het ongemak te verzachten, kan Rabbit een kortingscode versturen: "Hier is een kortingscode voor uw ongemak: RABBITSORRY. Geniet van een gratis kop koffie in een van onze partnercafés in de stad. We zullen u appen zodra uw kamer weer helemaal schoon is."

Hop into the future met jouw restaurant of hotel!

Wil je je restaurant of hotel naar de toekomst leiden? Ontdek vandaag nog hoe Rabbit je kan helpen om de kloof tussen traditionele communicatiemethoden en moderne technologie te overbruggen. Geniet van functies zoals automatische WhatsApp-bevestigingen van reserveringen en directe berichtgeving over evenementen. Bespaar tijd, verbeter de gastvrijheid en verhoog de betrokkenheid van je klanten.

Wil je ook starten met Rabbit Messenger, geen probleem:

Probeer 30 dagen gratis