Volg ons en blijf op de hoogte

Turn integration to automation

Zapier plugin

Met de Zapier-integratie van Rabbit, kun je als IT-liefhebber helemaal los gaan in automatiseren zonder te coderen.

Laat Zapier het werk doen...

Probeer 30 dagen gratis

Laat Zapier het werk doen...

Ben je het beu om steeds dezelfde taken te herhalen en wil je meer tijd besteden aan belangrijkere zaken? Met Rabbit's Zapier-integratie hoef je niet langer repetitieve taken uit te voeren. Laat Zapier het werk doen!
En dat zonder developer...

Hoe werkt het?
We koppelen Rabbit aan Zapier. Vervolgens herkent Zapier gebeurtenissen in je apps en triggert het acties in Rabbit. Je kunt dus eenvoudig geautomatiseerde processen opzetten zonder een regel code te schrijven.

Wat is Zapier?

Zapier is een online tool die het mogelijk maakt om verschillende applicaties met elkaar te verbinden en te laten samenwerken. Met Zapier kun je automatische processen of 'Zaps' creëren die bestaan uit een 'trigger' en een 'actie'. Een 'trigger' is een gebeurtenis die in een applicatie plaatsvindt. Een 'actie' is wat Zapier doet in reactie op die trigger. Door deze automatisering kan je bedrijf efficiënter opereren, omdat je minder tijd hoeft te besteden aan repetitieve taken.

Supergemakkelijk automatiseren

Verbind Rabbit moeiteloos met een breed scala aan platforms zoals Microsoft Teams, Salesforce, Gmail en nog veel meer! Hierdoor ontstaat een naadloze workflow tussen al je favoriete tools.

Vlotte communicatie

Maak gebruik van Rabbit om automatisch WhatsApp-berichten te verzenden wanneer specifieke triggers plaatsvinden binnen jouw softwaretools.

Geen ontwikkelaar nodig

De gebruiksvriendelijke interfaces van Rabbit & Zapier maken automatisering toegankelijk voor iedereen. Complexere workflows worden beheerbaar zonder technische expertise *.

Brede compatibiliteit

Met toegang tot meer dan 1.000 integraties via Zapier zorgt Rabbit ervoor dat jouw tools samenwerken, waardoor jouw bedrijfsprocessen een samenhangend geheel worden.

* Maar natuurlijk staat Rabbit voor je klaar bij complexe vraagstukken.

Integrations

Make your work flow

Connect al je software met onze Zapier-integratie

Wil je meer weten?

Salesforce conversie boost

Koppel Salesforce aan WhatsApp via Rabbit & Zapier om leads automatisch op te volgen met gepersonaliseerde aanbiedingen, wat de kans op conversie aanzienlijk verhoogt.

Agenda-koppeling en afspraakbevestiging

Koppel eenvoudig Google Agenda aan Rabbit Messenger om afspraakbevestigingen via WhatsApp te automatiseren, wat no-shows minimaliseert en tijd bespaart.

Ticketsysteem voor Klantenservice

Integreer Zendesk met WhatsApp, Live-chat en Instagram DM via Rabbit en Zapier. Beheer klantvragen vanuit verschillende kanalen op één platform voor een efficiëntere workflow en snellere responstijden.

Wat heb je nodig?

Een abonnement op Zapier, Rabbit en een passie voor automatisering. Ga vandaag nog aan de slag met Rabbit - Zapier add-on en ontdek de kracht van automatisering. Klik hier voor meer informatie over hoe je kunt beginnen. 🥕 🥦