Volg ons en blijf op de hoogte

Rabbit voor jouw autobedrijf

Communicatie in een hogere versnelling, zonder zelf meer werk te hebben

Of je nu klanten helpt aan hun droomauto of de gebreken van hun huidige pareltje repareert. Direct contact is de hoogste versnelling tussen jou en je klant. Nooit meer onnodig wachten op antwoord.

Rabbit is dé tool voor het beheren van al je klantcommunicatie. Handig op je telefoon of gewoon op je laptop. Snel en simpel voor iedereen.

Wil je ook starten met Rabbit Messenger? Wij helpen je graag op weg.

Probeer 30 dagen gratis

Persoonlijk contact, al direct vanaf de website

Wat als je al met persoonlijk contact kunt beginnen vanaf de website? Autozoekers kunnen direct een eigen chat starten. “Heb je die Peugeot 308 nog staan?” Plan snel een testritje met hen in of nodig ze uit voor een kop koffie. Op een tijdstip dat jou schikt.

Stuur de prijsopgave met de ene hand, terwijl de andere nog onder de olie zit

Snelheid is belangrijk. Je wilt als garage graag meerdere apk’s in één dag afhandelen. Maar als automonteur kruip je niet zo graag achter die computer. Je handen zitten nu onder de olie, dus even geen tijd om te mailen.

En dan ben je bezig met de beurt, kom je erachter dat de thermostaat vervangen moet worden… Die €350,- extra moet je echt eerst even checken bij de klant. Maar wachten totdat de klant opneemt of reageert op een mail kan lang duren. Onnodig lang.

Met Rabbit stuur je gewoon een appje met de offerte. Je hebt direct reactie. Thermostaat vervangen en door met de volgende auto. Zo lijkt een dag opeens veel meer uren te hebben!

Hij staat voor je klaar, wanneer kom je langs?

Met vooraf ingestelde geautomatiseerde berichten stuur je met één druk op de knop een gepersonaliseerd bericht naar de klant. “Hij staat voor je klaar, wanneer kom je langs?”

Ook handig: stuur de factuur en een betaalverzoek mee. Dan kan de klant gelijk betalen. Lekker makkelijk.

WhatsApp Business: Maar dan echt

Profiteer van onze onmisbare functionaliteiten

WhatsApp integratie

Maak gemakkelijk verbinding met WhatsApp om in contact te komen met klanten via hun favoriete app. Laagdrempelig contact gegarandeerd.

sms Live-chat

Real-time chatondersteuning op jouw website, waardoor je bezoekers direct kunt assisteren. Terwijl klanten op jouw webshop blijven.

control_point_duplicate Multichannel ondersteuning

Beheer WhatsApp- en Live Chat-gesprekken vanuit één dashboard waar alle collega’s in samenwerken. Maak gebruik van interne notities zonder dat de klant het doorheeft.

face_retouching_natural CRM-integratie

Makkelijk inspelen op behoeftes van de klant. Sla klantgegevens, chatgeschiedenis en interacties op om je service te personaliseren.

auto_fix_high Geautomatiseerde reacties

Boost jullie efficiëntie! Maak aangepaste snelle antwoorden om veelgestelde vragen af te handelen en automatiseer routinetaken.

Ervaar de voordelen van geïntegreerde communicatie en teamwork vandaag nog.
De kracht van Rabbit ontdekken

Waarom bedrijven in de auto-industrie voor Rabbit kiezen

“Het is top om op een geautomatiseerde manier klanten te herinneren aan hun onderhoudsbeurten. Zo zien we problemen met de auto vroegtijdig aankomen. Voorheen vergaten ze vaak een beurt in te plannen. Dan wordt het lastiger om problemen te verhelpen.”

Mark, van Autobedrijf de Hazenheuvel

“Kan ik mijn oude auto bij jullie inruilen? Ik ben toe aan een nieuwe.”

Ja, dat kan. Hebben jullie nog occasions in de aanbieding? Ja zeker.

Met Rabbit zeg je dag tegen het continu beantwoorden van dezelfde vragen. Binnen een mum van tijd. Vragen die via diverse platformen binnen komen, bundel je met Rabbit op één plek. Zo kun je met meerdere collega’s, meerdere klanten tegelijk helpen. En bespaar je tijd én geld met geautomatiseerde antwoorden op veel voorkomende vragen. Dat is Rabbit.

Mij niet bellen...

Het is druk en tijd om de klant telefonisch te woord te staan is er even niet. Door de handige Call2Chat plugin hebben klanten de mogelijkheid gemakkelijk over te gaan van bellen op communicatie via WhatsApp. En dat met één druk op de knop. Zo hoef jij niet meer op en neer te rennen naar de telefoon en voelt de klant zich toch gehoord.

Stilstand voorkomen?

Ontvang eenvoudig de locatie van klanten voor je on-road ondersteuning. Zo help je klanten snel weer op weg. En misschien wel gewoon op afstand! Doordat je ze direct te woord kunt staan.

Eén platform, onbegrensde mogelijkheden

Rabbit onboarding

Laat dat maar aan ons over. Wij zorgen voor de volledige startklare installatie. Van accountinstellingen en sjablonen tot welkomstberichten en hèt online platform waar al je berichten samenkomen.

Jouw zorgen zijn onze verantwoordelijkheid, zodat jij je kunt richten op waar je het beste in bent: jouw bedrijf laten groeien.

Dus, hop into the future met Rabbit Messenger!

Wil jij ook starten? Geen probleem:

Probeer 30 dagen gratis